Vrei sa faci reclama produselor noastre si sa primesti comision din vanzari?

Am externalizat aceasta facilitate iar acum o poti face accesand butonul de mai jos:

CUM FUNCTIONEAZA?

Tu ne promovezi produsele in mediul online, adica distribui sau postezi reclame la produsele noastre pe profilul tau de Facebook sau in grupuri cu mii de membrii, pe Twitter, Instagram, Bloguri, Forumuri sau orice alte retele de socializare si generezi trafic pe site-ul nostru iar orice comanda plasata pe site venita din reclamele tale se va comisiona cu 8%, bani care vor intra automat in contul tau iar tu vei fi instiintat prin mail de suma incasata.

EXEMPLU:

Postezi o reclama la un produs de pe KM100.ro iar clientul venit pe site prin intermediul link-ului postat de tine face o comanda de mai multe produse, in total de 200 lei, tu vei primi GARANTAT 8% din suma platita de client, adica 16 lei. Ba mai mult, acceptam valabilitate cookie-uri 30 zile, adica daca persoana adusa de tine pe site mai face alta comanda in termen de 30 de zile, tie ti se vor aloca din nou inca 8% din suma produselor acelui client.

ATENTIE!

Aceste lucruri nu se intampla de la sine in mod automat. Pentru a avea acces la aceste servicii si pentru a putea tine o evidenta a clientilor trimisi de tine, va trebui sa-ti creezi un cont de afiliat accesand butonul de mai sus si urmand instructiunile.

SUCCES!