Tu ne faci reclamă, noi te plătim! - Program Afiliere KM100.ro

27/02/2019
de catre Admin - KM100.ro
blog-afiliere-km100-ro


Am relansat Programul de Afiliere KM100.ro

Am decis sa reluam Programul de Afiliere intern KM100.ro pentru o mai buna transparenta a tranzactiilor pe care le fac clientii adusi de voi pe KM100.ro dar si a comisioanelor pe care le platim lunar catre voi.

Noul Program de Afiliere este gandit diferit astfel incat chiar daca ai doar un cont de client (fara a avea unul de afiliat) ai disponibil in contul tau un link pe care poti sa-l postezi pe retelele de socializare si sa aduni bani din comisioane. De asemenea, in contul de client ai un buton pe care il poti apasa atunci cand doresti sa devii AFILIAT PRO.

AFILIATUL PRO are o multime de avantaje in plus fata de contul de client, de la bannere spre produse sau categorii, widgeturi, pana la o ierarhie de afiliere de tip MLM (multi level marketing), adica poti catiga comisioane de la afiliatii adusi de tine.

CASTIGURI

Daca ai un cont de AFILIAT PRO

- 6% comision din fiecare tranzactie facuta pe site-ul nostru de clientii adusi de tine
- 4 lei pentru fiecare cont de afiliat creeat pe KM100.ro
- comision din tranzactiile aduse de afiliatii inscrisi pe site la recomandarea ta
- 0,01 lei per click per link-ul postat sau banner
- valabilitate cookie: 10 zile
- comision initial de stimulare

Daca ai doar un CONT DE CLIENT

- 3% comision din fiecare tranzactie facuta pe site-ul nostru de clientii adusi de tine
- 2 lei pentru fiecare cont de afiliat creeat pe KM100.ro
- valabilitate cookie: 5 zile

Bineinteles, pentru a evita frauda, toate comisioanele se vor aproba doar dupa ce produsele sunt expediate de catre noi si ridicate de client.

FUNCTIONALITATE

Pe scurt, programul functioneaza in felul urmator:

Tu postezi reclame sau link-uri catre produsele noastre pe profilul tau de Facebook sau in grupuri cu mii de membrii, pe Twitter, Instagram, Bloguri, Forumuri, YouTube sau orice website detii si generezi trafic pe site-ul nostru iar orice comanda plasata pe site venita din link-urile tale se va comisiona cu 3%-6% in functie de planul pentru care ai optat, bani care vor intra automat in contul tau de client.

Este foarte important ca indiferent de postare, link-ul care il trimite pe client pe site sa aiba in coada ID-ul tau de afiliat. In mod normal, daca esti conectat in contul de afiliat, toate linkurile din site vor avea ID-ul tau deja aplicat dar ca masura de siguranta, poti verifica inainte de a posta.

Poti distribui orice link de pe site, indiferent daca este vorba despre un produs, categorie sau pagina, cu conditia ca la finalul link-ului sa adaugi ID-ul tau de afiliat astfel incat sistemul sa stie ca acel vizitator a sosit la recomandarea ta.

Link-ul de afiliat in vei gasi atat in contul de client cat si in cel de afiliat

Pentru a incepe sa castigi bani, trebuie sa-ti creezi un cont chiar acum pe KM100.ro

Contul de afiliat poate fi creeat folosind butonul de mai jos:

BLOGGERI

In contul vostru de afiliat gasiti si cateva bannere pe care puteti sa le plasati pe siteul sau blogul vostru insa suntem deschisi la orice fel de recomandari din partea dvs. si sa cream bannere pe dimensiunile cerute de dvs. la produsele sau categoriile specificate de dvs., pe care mai apoi sa le gasiti in contul de client. Pentru aceasta, va rugam sa ne scrieti pe adresa: afiliere@KM100.ro

Puteti sa creati chiar voi bannere pe dimensiunea dorita iar mai apoi sa le atribuiti link-ul dvs. de afiliat.

SUPORT

Am creat un grup destinat clientilor KM100.ro in care va putem raspunde la intrebari, putem purta discutii in legatura cu Programul de Afiliere KM100.ro.

ATENTIONARE!

Datorita experientei noastre neplacute din trecut, am pus la punct o strategie care scade sansa de fraudare a acestui sistem prin comenzi sub nume false de sume imense in speranta imbogatirii peste noapte din comisionul oferit de noi. Toate aceste conturi vor fi sterse si odata cu ele se vor sterge si comisioanele aferente. Filtrele noastre antifrauda detecteaza in mod automat incercarile de fraudare a sistemului si vor bloca contul de afiliat.

Ideea este foarte simpla:

Impartim profitul cu afiliatii. Daca clientul nu exista, comanda nu se livreaza, castigul nu exista iar noi nu avem ce imparti. Bucla trebuie sa se inchida.

Daca NU SUNTETI DE ACORD cu aceste conditii va rugam sa NU VA CREATI un cont de afiliat pe site-ul nostru!Comment-uri

Nici o postare găsită

Adauga mesaj