Ce inseamna Multi Level Affiliate?

20/01/2020
de catre Admin - KM100.ro


CE INSEAMNA?

Odata inscris in programul de afiliere, pe langa posibilitatea de a incasa comision din vanzari de 6% din comenzile clientilor adusi de tine, ai posibilitatea de a aduce si a inscrie noi afiliati prin link-ul tau de afiliat. Motivul pentru care ai vrea sa aduci un nou afiliat pe platforma noastra este acela de a face mai multi bani, adica a incasa comision pentru achizitiile pe care le fac clientii adusi de el.

In Contul Tau > Balanta Contului vei gasi sectiunea "Arbore Afiliat" unde vei stii cati afiliati s-au inscris prin link-ul tau de afiliat

COMISIOANE

Comisioanele pe care le primesti in urma conversiilor pentru afiliatii adusi de tine sunt urmatoarele:

Nivel1 = 1%, Nivel2 = 0,7%, Nivel3 = 0,5%

CE REPREZINTA ACESTE PROCENTE?

Este mult mai usor sa intelegi printr-un exemplu concret:

X = tu, afiliatul care citeste acest articol

Y = un afiliat adus de tine (se numeste de Nivel1)

Z = un afiliat adus de Y (care pentru tine este de Nivel2)

Afiliatul Z face reclama pe o retea de socializare, aduce trafic si apare o comanda de 300 lei

Comisioane incasate de voi, cei trei afiliati din exemplu:

Afiliatul Z = 18 Lei (6% comision din vanzare)

Afiliatul Y = 3 lei (1% comision pentru afiliatul adus de el care pentru el e de Nivel1)

Afiliatul X = 2,1 lei (0,7% comision pentru afiliatul adus de Y care pentru tine este de Nivel2)

Probabil ca pentru tine nu inseamna mare lucru cei doi lei insa daca lucrurile evolueaza si ai zeci de afiliati activi iti vei schimba parerea.

TE POTI MULTUMI CU ASTA?

Din punctul nostru de vedere NU, decat daca ai mare noroc sa aduci afiliati foarte activi si priceputi in a promova produsele si a incasa comisioanele aferente. Bineinteles, daca ai 100 de afiliati activi (nu conturi false care au fost create si nu vor fi folosite niciodata), da, ai putea castiga sume importante fara sa faci absolut nimic.

Totusi, pentru ca stiu ca nu ai suficienti afiliati care sa-ti aduca sumele care te multumesc, iti recomand sa promovezi produsele noastre si sa castigi 6% comision din fiecare comanda efectuata pe site-ul nostru de clientii adusi de tine.

Cum sa promovezi eficient produsele noastre pe retelele de socializare si sa castigi comision din fiecare tranzactie vei afla daca citesti urmatorul articol