Afiliati - Sfaturi, indicatii, recomandari

06/01/2020
de catre Admin - KM100.ro


DESPRE ID-UL DE AFILIAT SI RECLAMA

Daca esti logat in contul de afiliat, la finalul fiecarui link atunci cand navighezi pe site se va adauga automat terminatia care contine ID-ul tau de afiliat

Sa luam exemplu un produs:

Nelogat, link-ul va arata asa: https://www.km100.ro/produs.html

Logat, link-ul va arata asa: https://www.km100.ro/produs.html?aff_id=45321

Ceea ce ti-am prezentat mai sus se intampla automat dupa logare, nu trebuie sa faci nimic pentru asta. Tot ce trebuie sa faci este sa distribui un produs sau o categorie (dupa ce te-ai logat) folosind butoanele de pe site din pagina fiecarui produs, pentru ca cei care vad postarea ta si sunt interesati sa intre pe site iar daca li se pare interesant sa si cumpere. Orice comanda sosita din link-ul tau se comisioneaza cu 6% din totalul produselor comandate nu doar din produsul la cere i-ai facut reclama. Sunt foarte putine comenzi sosite care sa contina un singur produs iar media unei comenzi online este mult peste 100 lei.

Ba mai mult de atat, valabilitatea cookie-urilor este de 10 zile, ceea ce inseamna ca in termen de 10 zile de la accesarea linkului tau, vizitatorul este atribuit tie iar daca se va reintoarce pe site (indiferent prin ce metoda, reclama, etc) tu vei primi comisionul.

Butoanele adaugate recent pentru afiliati sunt 16 la numar iar astfel puteti distribui atat pe retelele de socializare (Facebook, Twitter) cat si pe cele de tip “mesagerie” (WhatsApp, Viber, Skype) sau chiar pe email sau SMS.

PE SCURT

Te loghezi in contul de afiliat, alegi un produs pe care-l gasesti interesant, din pagina produsului apesi unul din cele 16 butoane de share si distribui produsul. In acest fel, generezi trafic pe site-ul nostru, restul se intampla in mod automat. Platforma noastra stie din partea cui a sosit clientul si vei primi comisionul aferent in cazul unei achizitii.

PUBLIC TINTA

E important ca ceea ce distribui sa fie pe placul publicului caruia te adresezi, altfel reclama ta va trece neobservata si nu vei atrage vizite pe site si nici nu vei avea de castigat.

Daca distribui un produs pe un "grup de mamici" iti recomand sa distribui unul dintre produsele de aici: https://www.km100.ro/camera-copilului/

Daca distribui un produs intr-un grup destinat femeilor iti recomand unul dintre produsele de aici: https://www.km100.ro/decor-interior-locuinta/

Daca distribui un produs intr-un grup in destinat pasionatilor auto atunci iti recomandam sa distribui produse din aceste categorii:

https://www.km100.ro/tuning-auto/

https://www.km100.ro/accesorii-racing/

Daca distribui produsul pe profilul personal unde ai prieteni care au masini poti distribui unul dintre produsele astea care orice posesor auto le va gasi interesante: https://www.km100.ro/accesorii-autovehicule/

DOCUMENTE LEGALE

Datorita faptului ca avem peste 2500 de conturi de afiliati si doar cateva zeci de conturi active, am renuntat sa incheiem contracte de colaborare in momentul in care s-a creat contul. Documentele legale le intocmim doar in momentul in care afiliatul ajunge la plafonul care ii permite sa retraga comisionul care este de 200 lei.

PLANURI AFILIATI

Planurile de incasare a comisioanelor sunt 4 la numar si se seteaza manual de catre admin in functie de activitatea afiliatului, pentru a-i promova pe cei mai activi dintre ei. Pe langa asta, prin Multi Level Affiliate, incasati comision si din vanzarile afiliatilor adusi de dvs.

Planurile comisioanelor sunt:

Bronze:

Comision achizitii online: 6%

Afiliati Multilevel: 1.0%(Level1), 0.7%(Level2), 0.5%(Level3)

Silver:

Comision achizitii online: 8%

Afiliati Multilevel: 2.0%(Level1), 1.0%(Level2), 0.5%(Level3)

Gold:

Comision achizitii online: 10%

Afiliati Multilevel: 3.0%(Level1), 2.0%(Level2), 1.0%(Level3)

Platinum:

Comision achizitii online: 12%

Afiliati Multilevel: 3.5%(Level1), 2.5%(Level2), 1.5%(Level3)