Bizze Bikes lansează prima bicicletă electrică "Made in Romania"

19/03/2018
de catre Nick Stefan
bizze-bikes-romania

Distribuie articolul să vadă și prietenii tăi!

Bizze Bikes a prezentat prima bicicletă electrică românească de tip Chopper la Salonul Bicicletei din București. Bizze Chopper înglobează designul vintage al motocicletelor clasice americane cu tehnologia modernă a bicicletelor electrice. Modelul beneficiază de un motor pe roata din spate de 250W, o baterie Samsung de 360W sau 500W incorporată în rezervorul bicicletei și un display LCD cu super contrast, ce afișează toate informațiile necesare chiar și în bătaia soarelui. Bizze Chopper are frâne Tektro hidraulice, schimbător Shimano cu 6 viteze, acționat de o manetă “custom made” integrată în rezervorul bicicletei, atinge viteza maximă de 25Km/h, iar sistemul de asistare la pedalare cu acționare instanță te ajută să pedalezi fără efort chiar și la deal, având o autonomie de 60 km.

Accesorii Biciclete

Opțional, se poate adaugă și o accelerație manuală la deget. Farul cromat supradimensionat reprezintă una dintre piesele de rezistență ale bicicletei Bizze Chopper împreună cu furcă “Double Down” de 640 mm, coarnele “Z” și cadrul din oțel special pentru biciclete, vopsit electrostatic, construite 100% în atelierele Bizze Bikes din Piatra Neamț. „Bizze Chopper este dotată cu jante cu pereți dubli din aluminiu, iar cele 108 spițe din inox, pentru fiecare roată, și cauciucurile speciale pentru biciclete cruiser sunt asamblate manual”, menționează Ovidiu Teofănescu, Manager BizzOnWheels.

Anvelope Bike

Prețul unui exemplar este 12.000 RON. Bizze Bikes este o companie românească din Piatra Neamț, specializată în producția de biciclete electrice, ai cărei asociați sunt Ovidiu Teofănescu, fondator al BizzOnWheels, lider mondial în domeniul producției de remorci de bicicletă publicitare și remorci tip fast food, și Marius Ghineț, inginer cu experiență, specializat în construcția vehiculelor ușoare de zbor și a numeroase alte proiecte ingenioase.

VEZI PRODUSELE KM100.ro

Accesorii Auto
Accesorii Camioane
Accesorii Remorci
Accesorii 4x4
Accesorii Moto
Accesorii ATV - Quad
Accesorii Bike
Stickere Auto
Tuning Auto
Jante Auto
Anvelope
Tobe Sport
Folii Auto
Suspensii Sport
Faruri Tuning
Stopuri Tuning
Eleron Tuning
Audio & Multimedia
Nuca Schimbator
Ceasuri Plasma
Huse Scaun
Iluminare Auto
Vopsele Auto
Praguri Iluminate
Piese Auto
Uleiuri & Aditivi
Polish Auto
Electrice Auto
Scule & Unelte
Intretinere Auto
Protectia Muncii
Capitonaj Auto
Utilaje Agricole
Piese Auto SH
NON AUTO
PROMOTII

Comment-uri

Nici o postare găsită

Adauga mesaj