Poți comanda telefonic L-V între orele 08:00-16:00

Mii de produse la cele mai bune prețuri

Posibilitate de retur în 14 zile

Call Center: 0371237476

Transport:

Produsele comandate sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Costul serviciului de curierat este cel specificat pe site la pasul de "Finalizare Comanda".

In cazuri exceptionale, colete agabaritice sau colete cu volum sau greutate care depasesc conditiile impuse de curieri, pot fi solicitate sume suplimentare de la client pentru expediarea acestora. In cazul refuzului platii suplimentare de catre client, comanda in cauza se va anula.

NU expediem colete prin POSTA ROMANA.

Pret:

Costul transportului pe curier rapid este cel afisat in pagina produsului, oriunde in tara, fara a se taxa km suplimentari.

Preturl transportului se refera la coletele de dimensiuni standard, max. 1kg, dimensiune maxima 30 x 30 x 30 cm

Pentru dimensiuni agabaritice, altele deecat cele standard se va calcula transportul separat si se va comunica clientului inainte de expediere.

Pentru dimensiunile agabaritice, campania "transport gratuit" nu este valabila. Transportul se va calcula separat in functie de dimensiunea si numarul coletelor si se va comunica clientului inainte de expediere..

Curierii agreati de noi cu care avem un contract de colaborare sunt: Fan Curier, SameDay.

În momentul în care coletul este expediat veţi fi notificat prin email.

In cazul in care agentul companiei de curierat nu va gasesete la adresa, va va contacta telefonic, iar in cazul in care nu puteti fi contactat coletul se va intoarce in centrul de livrare, urmand ca sistemul de livrare sa inregistreze o noua impunere de expediere.

In cazul neacceptarii uneia dintre aceste conditii de transport si pret, comanda se va anula iar coletul nu va fi expediat.