Poți comanda telefonic L-V între orele 08:00-16:00

Mii de produse la cele mai bune prețuri

Posibilitate de retur în 14 zile

Call Center: 0371237476

Garanţii si Reclamaţii

Deşi numărul de reclamaţii este mic, este bine de ştiut că la noi aveţi aceleaşi garanţii ca într-un magazin fizic. Este în interesul nostru să abordăm toate reclamaţiile cât mai repede posibil, astfel încat nu vă faceţi griji că veţi aştepta o procesare mai mult decat este necesar (termenul legal fiind de 30 de zile lucratoare).

Solicitare retur

In cazul in care ati achizitionat produse de la noi si doriti sa depuneti o sesizare cu privire la un produs sau sa ne dati orice fel de sugestii, completati acest -> FORMULAR

Daca doriti sa returnati un produs, aveti la dispozitie 14 zile de la achizitie sa faceti acest lucru, iar inainte de a trimite produsul la noi va rugam sa cititi cu atentie conditiile de retur si sa completati acest -> FORMULAR RMA

ATENTIE!
- Fara completarea acestui formular, coletul dvs. nu va fi ridicat de la curier.
- Coletele sosite la noi CU RAMBURS nu vor fi ridicate de catre noi. Numarul de telefon la care ne poti contacta restul situatiilor (detalii comenzi, detalii expeditii) este 0756649402, .

Procedura retur

Atasati produslui o scrisoare de intentie in care se specifica motivul returnarii. Anexati o copie a facturii si informatii prin care putem identifica achizitia dumneavoastra. Sigilati si securizati produsul/produsele intr-o cutie de carton astfel incat sa nu se deterioreze pe parcursul traseului. Mai mult, va rugam sa indicati modul in care vom proceda in cazul in care returul dumneavoastra este acceptat, si anume in cazul in care bunurile necesita un schimb (acelasi produs) sau se restituie suma. In cazul unei cereri de restituire a banilor, indicati contul IBAN in RON (24 de caractere) in care doriti sa efectuam restituirea sumei.

ATENTIE! NU ACCEPTAM COLETE RETURNATE CU RAMBURS, rambursarea produselor se va face exclusiv in cont bancar dupa primirea si verificarea produselor de catre specialistii nostri. Nu uitati sa ne furnizati detalii complete de contact, numarul comenzii, adresa de e-mail si numarul de telefon, pentru a procesa solicitarea corect si rapid.

Pentru mai multe informatii consultati sectiunea Termeni si Conditii afisata pe site.

Stickere Auto

Va rugam sa luati in considerare ca stickerele NU POT FI RETURNATE datorita faptului ca sunt produse de tip "LA COMANDA" facute special pentru dvs., dupa modelul, dimensiunea si culoarea specificata in comanda. Va multumim pentru intelegere.