Poți comanda telefonic L-V între orele 08:00-16:00

Mii de produse la cele mai bune prețuri

Posibilitate de retur în 14 zile

Call Center: 0371237476

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, EXCLUSIVE AUTO RENT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal

1) Scopul principal pentru care colectam datele dvs. este cel de a intocmi documentele de livrare si nu stocam mai multe date decat este nevoie pentru crearea contului si intocmirea documentelor:

- pentru expeditii (AWB) - Nume complet, adresa completa, numar de telefon

- pentru facturile aferente comenzilor - Nume complet, adresa completa

- pentru logare in baza noastra de date - Adresa de e-mail

Cu alte cuvinte, noi nu stocam alte date in afara de cele de care avem nevoie pentru a va expedia in conditii normale produsele comandate.

2) Scopul secundar - informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe KM100.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului insa fara a incalca legile in vigoare.

Datele colectate de catre colaboratori terti

1) Colaboratori Directi - Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date ale colaboratorilor si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate temporar de catre colaboratorii terti ai acestora (firma contabilitate), curieri (Fan Courier, DPD) care presteaza anumite servicii pentru KM100.ro.

2) Colaboratori indirecti ca Google Analytics, Facebook, Searchanise, Webpushr, care colecteaza date despre navigarea dvs. pe site-ul nostru pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de urmarire si monitorizare a vanzarilor, etc.

Datele care pot fi colectate de catre colaboratorii indirecti pot fi urmatoarele:

- data accesarii

- tipul browserului

- versiunea sistemului de operare

- tipul dispozitivului

- geo locatie (tara, judet, oras)

Prin citirea prezentului Acord GDPR si continuarea navigarii pe site-ul nostru ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus/a unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor dumneavoastra garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Stocarea datelor

In scopul comercializarii produselor de pe site-ul KM100.ro, stocam datele cu caracter personal enumerate mai sus atata timp cat exista relatia dintre client si magazin in vederea achizitionarii de produse prin platforma online sau telefonic si numai cu consimtamantul expres al clientului care poate fi oricand retras.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa EXCLUSIVE AUTO RENT SRL (sau prin email la contact[at]KM100.ro), va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

– sa interveniti asupra datelor transmise;

– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, KM100.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

KM100.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul KM100.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, EXCLUSIVE AUTO RENT SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.