Poti comanda telefonic intre orele 08:00-18:00 L-V

Mii de produse la oferta

Posibilitate de retur in 14 zile

Call Center +40 371237476

Folii Capotă "HOOD ART" - Modele noi, dimensiuni noi, conditii noi

Foliile imprimate pentru capota disponibile pe KM100.ro au suferit modificar majore in ceea ce priveste conditiile de realizare, dimensiuni sau modele. Produsele la care ne referim pot fi vizualizate folosind butonul de mai jos.

Care sunt modificarile?

1) Am renuntat la o multime de modele si am adaugat altele noi in urma sesizarilor clientilor in legatura cu calitatea imaginii sau saturatia culorilor.

2) Am schimbat modalitatea prin care va puteti alege dimensiunea, astfel incat dimensiunea foliei sa fie cat mai aproape de dimensiunea capotei masurate de voi.

3) Am introdus modalitatea de PLATA CU CARDUL ca fiind OBLIGATORIE

4) Foliile de capota printate pe dimensiunile selectate de client, conform legii, NU POT FI RETURNATE.

Am luat aceste decizii in urma sesizarilor voastre, in urma sutelor de coletelor neridicate, in urma cererilor de retur pe motiv ca "folia este mai mica decat capota" desi atat masuratorile cat si comanda au fost facute de catre client.

Cum măsor capota ca să știu ce dimensiune să comand?

Vezi imaginea de mai jos și apoi măsoară capota mașinii tale urmând aceste indicații. După ce ai dimensiunile capotei tale, alege de pe site una dintre dimensiunile care ACOPERĂ TOATĂ CAPOTA. Daca vei alege o dimensiune a printului mai mică decât capota ta, cu siguranță nu vei fi mulțumit de rezultat.


Ce fac dacă am o capotă mai mare decat dimensiunile de pe site sau vreau o altă imagine imprimată?

Dimensiunile standard sunt create pentru a ușura procesul de fabricare a foliilor HOOD ART. Daca dorești o capotă DEDICATĂ indiferent dacă e vorba de dimensiuni sau imaginea printului, poți completa acest formular iar noi o vom produce pentru tine: