Poți comanda telefonic L-V între orele 08:00-16:00

Mii de produse la cele mai bune prețuri

Posibilitate de retur în 14 zile

Call Center: 0371237476

În curând vom avea motoare 1.0 TSI de 272 CP și 2.0 TDI de 300 CP

blog-in-curand-noi-motoare-performante


La editia de anul acesta a simpozionului de motoare de la Viena, Volkswagen a anuntat cateva motoare impresionante, care vor echipa modelele grupului in viitorul nu foarte indepartat.

Oricat ar critica unii motorizarile Volkswagen, producatorul german merge inainte si impresioneaza tot mai mult pe zi ce trece, mai ales in ceea ce priveste eficienta. La cea de-a 36-a editie a simpozionului de motoare de la Viena, grupul VW a anuntat doua unitati extrem de interesante.

Stopuri Tuning

Prima dintre acestea este unitatea TSI de 1.0 litri, care are trei cilindri si care cu ajutorul unei turbine de mari dimensiuni si a unui compresor actionat electric, ajunge la 272 de CP si 270 Nm.

1.0 TSI

Al doilea motor care iese in evidenta este cunoscutul 2.0 TDI, care acum oferta o putere si un cuplu demne de un V8 fabricat in urma cu putini ani: 300 CP si 600 Nm. Toate acestea sunt posibile datorita unui sistem de injectie complex, a doua turbine cu geometrie variabila, dar si unui compresor controlat electronic.

Pana vor intra in fabricatie, cu siguranta vor mai trece cativa ani, dar chiar si atunci vor ramane la fel de impresionante, pur si simplu pentru ca in acest moment, daca nu era facut acest anunt, era de neconceput o asemenea performanta.

Așteptăm părerile voastre despre aceast articol în secțiunea de comment-uri de mai jos.

Sursa: Auto Bild