Poti comanda telefonic intre orele 08:00-18:00 L-V

Mii de produse la oferta

Posibilitate de retur in 14 zile

Call Center +40 371237476

Laminare Printuri Capota "HOOD ART"

laminare print capota hood art

Produsul la care ne vom referi in acest articol este urmatorul:

Acest articol raspunde intrebarilor clientilor de pe retelele de socializare si numai, care ne intreaba daca printurile sau stickerele pentru capota "HOOD ART" sunt sau nu laminate.

Raspunsul este categoric NU, si in cele ce urmeaza va vom explica ce inseamna laminarea si de ce nu laminam printurile inainte de aplicare.

Prin definitie,"laminarea este un proces ce rigidizeaza printurile, si le ofera rezistenta la umiditate si la razele UV, rezistenta la actiuni mecanice (zgarieturi), si ofera un aspect lucios sau mat in functie de tipul de film folosit pe rola de laminare."

Asadar, motivul pentru care NU laminam printurile inainte ca dvs. sa le aplicati pe masina este pentru ca daca le veti primi laminate va va fi foarte greu sau imposibil sa le aplicati pentru ca ele vor fi RIGIDE. In timpul montajului, in functie de forma/curburile capotei veti avea nevoie de un pistol cu aer cald (uscator de par) care sa incalzeasca folia printata sa o faca sa se retraga sau sa se intinda, astfel incat printul sa fie perfect aplicat, fara bule de aer sau cute. Daca folia printata va fi acoperita de folia de laminat, aceasta va fi rigida, rezistenta la caldura si nu se va intinde sau retrage pentru ca proiectul dvs. sa iese perfect.

La inceputul productiei acestor printuri, obisnuiam sa le expediem deja laminate insa in urma reclamatiilor primite de la clienti am renuntat sa le laminam iar acestea au devenit mai accesibile ca si pret si mai usor de montat. Nu recomandam laminarea printurilor inainte de montarea lor pe suprafete curbate si nici nu acceptam laminarea lor la cerere. Pentru linistea noastra si a voastra, toate printurile pentru capota HOOD ART vor sosi ne laminate.

Desi printul este rezistent la factorii externi si nu necesita obligatoriu o protectie suplimentara, am oferit clientilor variante:

- Folie de protectie capota care se va aplica PESTE FOLIA PRINTATA prin acelasi procedeu insa dupa ce printul a fost aplicat si este disponibila

- Spray lac transparent de protectie care se va pulveriza peste print dupa aplicare disponibil

Daca doriti sa vedeti cum am montat noi o folie printata pentru capota, urmariti video-ul de mai jos: