Poți comanda telefonic L-V între orele 08:00-16:00

Mii de produse la cele mai bune prețuri

Posibilitate de retur în 14 zile

Call Center: 0371237476

Vesti bune! Programul RABLA disponibil si in 2018

blog-programul-rabla-2018


Administratia Fondului de Mediu a anuntat ca Programul Rabla a inceput in acest an pe 15 martie. Vestea buna pentru romanii care vor sa cumpere o masina noua este ca acest program se va desfasura in aceleasi conditii ca si anul trecut.

Programul Rabla, prin care autoritatile doresc sa scada varsta parcului auto national si implicit sa scoata masinile mai vechi de 8 ani din circulatie, a fost un adevarat succes in 2017. Numarul de tichete a fost suplimentat de mai multe ori pana a atins valoarea maxima de 25.000 de tichete.

Anvelope Auto

Daca te regasesti printre fanii acestui program, te vei bucura sa afli ca Administratia Fondului de Mediu a anuntat ca Rabla 2018 debuteaza pe 15 martie, in conditii similare cu cele stabilite anul trecut. Asta inseamna ca prima de casare ramane 6500 de lei, iar noua masina achizitionata trebuie sa emita cel mult 130 de grame de dioxid de carbon pe kilometru.

Totodata, raman in vigoare si bonusurile acordate pentru masinile ceva mai prietenoase cu mediul inconjurator. Cei care opteaza pentru un autvehicul nou care emite cel mult 98 de grame de CO2/km vor primi 1000 de lei ca si pana acum, iar romanii amatori de sisteme de propulsie hibrid (cu incarcare la priza sau fara) vor incasa un bonus de 1700 de lei daca aleg un asemenea model.

Audio & Multimedia

Bugetul alocat pentru programul Rabla 2018 este de 133 de milioane de lei, dintre care 113 milioane au fost repartizate pentru persoanele fizice. Daca se continua trendul ascendent din anul precedent, acest buget are toate sansele sa fie suplimentat.

De cealalta parte, programul Rabla Plus, prin intermediul caruia orice roman poate cumpara o masina electrificata chiar daca nu caseaza o masina mai veche de 8 ani, ramane in continuare inchis.

Kit Xenon

Ca o scurta trecere in revista, acesta prevede ca statul va oferi un bonus in valoare de 45.000 de lei (circa 10.000 de euro) la achizitionarea unei masini electrice sau a unui cvadriciclu, si 20.000 de lei (aproximativ 4.400 de euro) pentru o masina plug-in hybrid care emite cel mult 50 de grame CO2/kilometru.

VEZI PRODUSELE KM100.ro

Accesorii Auto
Accesorii Camioane
Accesorii Remorci
Accesorii 4x4
Accesorii Moto
Accesorii ATV - Quad
Accesorii Bike
Stickere Auto
Tuning Auto
Jante Auto
Anvelope
Tobe Sport
Folii Auto
Suspensii Sport
Faruri Tuning
Stopuri Tuning
Eleron Tuning
Audio & Multimedia
Nuca Schimbator
Ceasuri Plasma
Huse Scaun
Iluminare Auto
Vopsele Auto
Praguri Iluminate
Piese Auto
Uleiuri & Aditivi
Polish Auto
Electrice Auto
Scule & Unelte
Intretinere Auto
Protectia Muncii
Capitonaj Auto
Utilaje Agricole
Piese Auto SH
NON AUTO
PROMOTII