Poți comanda telefonic L-V între orele 08:00-16:00

Mii de produse la cele mai bune prețuri

Posibilitate de retur în 14 zile

Call Center: 0371237476

Q&A - Întrebări și Răspunsuri Folii Capotă "HOOD ART"

În acest articol vom încerca să răspundem câtorva întrebari uzuale care ne sunt adresate telefonic sau pe rețelele de socializare referitor la controversatele folii de capota imprimate "HOOD ART" disponibile pe KM100.ro. Produsul poate fi comandat folosind butonul de mai jos.

Folia HOOD ART aplicată pe capotă necesită omologare?

Nu exista "omologare" pentru așa ceva. Ar putea deveni întradevăr o problemă dacă acoperi mai mult de 50% din suprafața mașinii cu o altă culoare decât cea indicată în talon. O folie aplicată pe capotă nu schimbă culoarea de baza a mașinii.

Folia poate fi montată de mine acasă sau trebuie sa merg la un atelier?

Cu siguranță daca ai cunoștinte elementare despre cum se montează o folie, DA, o poți monta singur acasă. Important este sa ai soluție de aplicat folie cu pulverizator, o racletă și un pistol cu aer cald (sau uscător de păr) și să știi să le folosești în timpul montajului.

Dacă vrei să vezi cum am montat noi o folie pentru capotă, vezi video-ul de mai jos:

Unde gasesc un atelier care oferă servicii de montaj folie?

Nu avem ateliere în țară sau colaboratori direcți însă din recomandările voastre vom face o listă pe care o vom actualiza regulat. Dacă ai montat folia într-un atelier și ești mulțumit de rezultat, recomandă-l trimițându-ne un email la contact[at]KM100.ro astfel ajuți și tu comunitatea auto.

BUCUREȘTI

Sim Auto Garage, Fizicienilor 38, Sector 3, Telefon: 0746990196, simautogarage2014@yahoo.com

Folia este rezistentă în timp? Care este durata de viață?

Durata de viață a foliei OraJet dată de producător este de 4 ani iar durata de viață a culorilor (vopsea EcoSolvent) este de 2 ani. Asta nu înseamnă ca dupa 2 ani folia va trebui eliminată de pe mașină ci înseamnă că producatorul vopselei garantează ca timp de 2 ani nu se va pierde calitatea imaginii in condiții normale de uzură și expunere la intemperii.

Pentru a prelungi durata de viață a printului, vă recomandăm folia de protecție transparentă. Folia aplicată peste print va proteja împotriva zgârieturilor (de ex. spălare cu peria), razelor UV, microparticulelor care lovesc mașina în timpul rulării, etc. Folie de protectie capota este disponibilă

Am un Opel Corsa, ce dimensiune mi se potriveste?

Din păcate nu avem folii decupate în forma capotei mașinii tale. Folia printată este de formă dreptunghiulară care DUPĂ APLICARE se va decupa cu un cutter dupa forma capotei masinii tale.

Dimensiunile STANDARD disponibile pe site sunt urmatoarele:

Marime S: 150 x 100 cm
Marime M: 165 x 110 cm
Marime L: 185 x 123 cm

Cum măsor capota ca să știu ce dimensiune să comand?

Vezi imaginea de mai jos și apoi măsoară capota mașinii tale urmând aceste indicații. După ce ai dimensiunile capotei tale, alege de pe site una dintre dimensiunile care ACOPERĂ TOATĂ CAPOTA. Daca vei alege o dimensiune a printului mai mică decât capota ta, cu siguranță nu vei fi mulțumit de rezultat.


Ce fac dacă am o capotă mai mare, o formă care nu corespunde cu dimensiunile standard sau vreau o altă imagine imprimată?

Dimensiunile standard sunt create pentru a ușura procesul de fabricare a foliilor HOOD ART. Daca dorești o capotă DEDICATĂ indiferent dacă e vorba de dimensiuni sau imaginea printului, poți completa acest formular iar noi o vom produce pentru tine:


Cum arată folia HOOD ART după instalare?

Iată câteva imagini postate de către posesorii mașinilor pe pagina noastra de Facebook KM100.ro

IMPORTANT: Imaginile din acest articol au rol informativ, sunt incarcate pentru a ajuta comunitatea auto, și au fost postate PUBLIC în comentarii pe pagina de facebook KM100.ro de către posesorii acestor mașini. Dacă sunteți posesorul uneia dintre aceste mașini și doriți să eliminam imaginea dvs. de pe site, vă rugăm să ne trimiteți un email la: contact[at]km100.ro și o vom elimina fără discuții.

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0