Vrei sa revinzi produsele noastre în magazinul tău online sau offline?
Pentru a deveni revânzător trebuie să completezi acest formular, iar după aprobarea contului, primești reduceri de preț la toate produsele.

CONDITII

1) Pentru a deveni revanzator trebuie sa ai un cont pe platforma noastra si un istoric client. Conturile noi nu vor fi acceptate ca revanzatori. Acordam preturi de revanzator exclusiv celor care revand in mod frecvent produsele noastre. Pentru a demonstra acest aspect, pentru ca contul de revanzator sa fie aprobat este necesar sa aveti in istoric client comenzi in valoare de minim 400 lei.

2) Dupa aprobarea contului de revanzator, in momentul in care va logati vi se vor afisa preturi speciale pentru revanzatori. Pentru a comanda produse la preturi de revanzator, comanda minima pe site este de 150 lei.

3) Dupa aprobarea contulu, daca doriti sa comandati de o suma mai mica de 150 lei si sa nu beneficiati de preturi de revanzator, trebuie doar sa va deconectati din contul dvs., adaugati produsele in cos iar la finalizarea comenzii selectati optiunea "comanda fara cont"