Testimoniale

Totul a fost excelent! Comunicarea a fost foarte ok iar termenul de livrare dupa cum mi s-a spus!

Faceti un lucru extraordinar si tin sa va felicit intreaga echipa pentru munca pe care o depuneti. O sa va recomand prietenilor intotdeauna cu placere. Mult succes in continuare si va multumesc frumos!

Despre KM100.ro pot spune ca beneficiaza de cel mai important atu al unei firme care vrea sa faca business de calitate: Promptitudinea. Avantajul oferit de aceasta firma a fost dialogul permanent prin care am gasit mereu solutii si produse competente pliate pe necesitatile noastre, dar si sfaturi care au ajutat la solutionarea problemelor aparute.

O echipa minunata, serioasa, prompta si extrem de profesionista! KM100.ro nu este doar un partener pentru noi, este un "coleg" cu care interactionam zilnic si ne intelegem de minune. Servicii de 5 stele!

O companie profesionalista, personal amabil si foarte pregatit. Colaborarea a fost una foarte buna, persoana de contact foarte prompta, cu solutii, explicatii si produse alternative. Este de apreciat atentia lor asupra ambalarii/impachetarii produselor in colete pentru a le proteja pe perioada transportului. Va prevad un viitor stralucit. Felicitari!

Produsele comandate au sosit in 2 zile de la comanda, termen de livrare destul de bun din punctul meu de vedere. Personalul este foarte amabil si prietenos. Am trimis inapoi unul dintre produsele comandate, l-au primit si mi s-au restituit banii fara probleme.
Adauga mesaj